lørdag 20. september 2008

Barne fri helg


I dag har jeg bare hatt en DRØMME dag.Minste mor er på tur til lange drag med farmor og farfar de to største er hos pappan sin(nå hvet dere det,ja ja, er vel ikke den eneste som har to fedre til mine barn)Hele helgen til fri disposisjon ,ja hva skal man finne på da tro .........Min kjære har jobbet i garasjen i hele dag.Jeg har svimet rundt fra sted til sted innom alle mine favoritt steder.Og brukt alt for mye penger.Kom hjem på ettermiddagen og kjente at kroppen yret av energi.Er det mulig,burde jo sittet på RÆVA hele helgen og ladet opp,men nei da det får jeg bare ikke til.Startet på et prosjekt jeg lenge har hatt i tankene ,og det er nemlig denne trappen(øverste bilde)den er slitt og stygg med masse sår og riper.Nå sitter jeg nummen og sliten i armer og rygg,og har vel sånn ca ett hundre og nitti tusen timer til med pussing og sliping før jeg kan gå løs med male kosten.

Har tenkt at den til slutt skal se sånn ut...........
Hvit og lekker.Tenkte å male den med kritt hvit høy glans maling.Hva tror dere om det?
Jeg får bare bruke god tid ,sette meg et mål og pusse litt hver dag.Kansje den er ferdig til jul.
Ha en super fin helg alle sammen.Her på Østlandet har det vært nydelig vær ..Faktisk 18 g når solen skinte midt på dagen.

onsdag 17. september 2008

Hei og hå:)Viser dere noen nye bilder av gangen,som forøvrig er ny oppusset.Gangen har vært helt hvit noen år.Synes det ble litt kaldt å kjølig.Hyggelig å ønske gjester velkomne med duse lune farger.Dette herlige reins dyret bare ramlet jeg over i Stockholm i sommer.Den måtte bare få lov til å bli med hjem.Har også to stk til i mindre utgave(babyene til denne)men det får vel være grense for antall reinsdyr hoder i gangen,blir jo rene dyreriket.De får bo i et annet rom.

Dette skapet er oprinnelig et hvit skap fra Skeidar,det har gulnet litt i malingen med tiden,så det var ikke like fint lenger.Ble veldig fornøyd med fargen.Leter etter de perfekte håndtakene til,men har ikke kommet over noen enda.Tar en tur innom Albertines verden når nyhetene kommer,så blir det nok en løsning.

Dette inngangs partiet ble bygget for ca 3 år siden,tror det var en av mine lykkligste dager.Før denne gangen var ferdig,hadde vi et bitte lite inngangs parti ,hvor man måtte gå ut for å bytte mening.Det var plass til kun en om gangen.Så da forstår dere sikkert hvor mye dette betydde for mor.Kan jo tenke dere vilket kaos det ble med 700 par jakker og sko i et rom på under 1 kvadrat(litt større kansje)så dette er drømmen......kansje vesle mor skal få de to andre reins dyr hodene til sine knagger,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,det hadde sikkert vært stas.kansje hun da gidder å henge opp jakken sin...

Æsj nå må jeg gå på jobben....er så hyggelig å bruke formiddagen hjemme sammen med dere.

mandag 15. september 2008

garasje og gårds plass

Her er min utsikt fra kjøkken vindu....
Gårds plassen ser ut som en bygge plass,med garasje bygging og legging av bro stein.


må bare smøre meg med tålmodighet,kan tro det blir noen ekstra runder med vaske bøtta.Men det er det vært med tanke på at det blir rent og pent med stein uten for huset.

Her har vi våres vakre skapning av en garasje.Den har vi tegnet i sammen med min far.Det er en mini utgave av huset .Synes at man skal holde samme stil på hus og garasje.De to rommene i andre etage blir loft stue til ungdommene i huset. Der blir det fart og festligheter tenker jeg,når eldste frøkna snart er 17.
Inn døren til høyre,ja hva blir det der tro................................det blir mitt hobby rom med masse skaper og arbeids benk.Tror min kjære er passe fornøyd med alle mine oppussings prosjekter inne i huset.Gleder meg til å bli ferdig........ adios my friends

To nye
Disse to awardene har jeg fått av :fra blokk til hus og når solen skiner skiner vi
Tusen takk til dere begge for kjempe hyggelige komentarer og tilbake meldinger på bloggen min

Denne vil jeg gi videre til
-Drømmen om en eplehage
-Farmen damen
-Gamlå