fredag 12. september 2008Tusen takk til miss valentine og daisys home for disse flotte awardene.Og takk for utrolig mange hyggelige tilbake meldinger på bloggen.
Må tenke litt på hvem jeg skal gi de videre til.Man oppdager jo nye flotte bloggere hver eneste dag.
Ha en flott helg alle sammen,jeg skal tilbringe mye tid sammen med min mann , da han har klaget over mitt sosiale fravær i det sist.Håper på litt sol og fint vær og grill tur i det fri......................

torsdag 11. september 2008

En omvisning i øverste etage.Vi bor i et gammelt veldig upraktisk hus.Her er det ingen mulighet til å bli gammel med rulator og krokete rygg.Huset har nemlig tre etager,veldig koselig med sjel og sjarm,gamle tre gulv og skrå tak.Men som sagt forferdelig upraktisk.Nå er det ganske idielt med to tenåringer i hus som har sin egen etage med bad og soverom.Men når vi blir gamle å skrukkete ja da kan man jo tenke seg hvordan det blir opp denne trappen


Hos meg går det igjen i fargene brunt,beige,hvit i hele huset,er helt allergisk mot farger har jeg funnet ut. Prøver og prøver å snike inn noen farge klatter men det forsvinner etter en liten stund.Må nok bare infinne meg med at farger og jeg ,ikke kommer så godt overens.
Det master bedroom........

Disse hvite pute trekkene med teksten:sweet dreams er jeg veldig glad i.Køpte de på Living i sommer.Det dyret på gulvet reker noe helt forferdelig,så det må jeg fjerne .ligger der bare til ære for fotografen.

Badet er ganske stort å deilig.Og for tiden ganske rent og ryddig.Det var nemlig ganske deilig når tenårings jentene her i huset fikk eget bad i kjelleren.(sorry jentene mine)Begynte nemlig å bli litt lei macara i taket,lyse hånkler fulle av brunkrem,hårpynt,fønere og diverse andre gjennstander flytende rundt overalt(skap det er jo bare til pynt)

Så nå har man et rent og pent bad til gjester.

Denne hånkle holderen er fra House docktor, speilet er også fra samme sted tror jeg.


Deilig og stor plass:)
Før jeg avslutter å begynner å gjøre noe fornuftig:
Er det noen som gidder å forklare meg hvordan man får en sånn besøks teller på bloggen sin.Har prøvd ,men får det ikke helt til(data er ikke akkurat min sterkeste side)
Ha en vidunderlig dag jenter.......

onsdag 10. september 2008

ny award


Du Kari mor hva skal jeg gjøre med deg.Den 2 awarden på under en uke .Tusen tusen takk for at du setter så stor pris på bloggen min.
Denne sender jeg videree til disse flotte bloggerne
-Bak en sky
-Bo med barn
-a home far a way
-den gamle stil de svunne tider
-hvit rose

tirsdag 9. september 2008

utdelig av awardJeg må jo også gi denne videre,kan kansje ikke beholde den selv...... takk til Anettes Hus som ga meg min første award.

Litt vanskelig å dele den ut da det er utrolig mange flotte bloggere.Men jeg vil gi den til fem stk som har hjulpet meg veldig i gang og tatt meg i mot med åpne armer,og til de som har inspirert meg til å sette i gang med blogging.

Drømmen om en eplehage......fordi du bare har en fantastisk måte å skrive på som inspirerer meg veldig.Alltid hyggelig å besøke bloggen din.

Interiørgleder..........jeg digger butikken din og de fantastiske bilden du legger ut, en kjempe blogg for oss som elsker Riviera Maison.

design by e............har fulgt med på bloggen din en lang stund,og har utrolig sansen for din innrednings stil. det er også veldig hyggelig med en svensk "FLICKA"

camilla at home........................ takk for alle de fantastiske flotte bildene du deler med oss.Det er virkelig en inspirasjon til trender og nyheter.

bo..........................................må si tusen takk for at du tipset meg om det digitale speilrefleks kamera som jeg nå bruker å ta bilder med.Og for at du er en av grunnene til at jeg begynte å blogge,da din dyktighet smitter over på andre.

Ny award

Tusen tusen takk til Kari og den kjempe fine bloggen My home is my castel ,setter utrolig pris på denne utmerkelsen.Det varmer godt hos en baby blogger,må jo kalle seg det når man er helt fersk i gamet.Det gir absolutt inspirasjon og glede til å fortsette å være kreavtiv og dele det med andre.Trodde ikke det fantes så mange positive,energiske og glade "blogg kjerringer" rundt om kring i landet.Innleggene står i kø for å bli publisert.Jeg føler meg virkelig hjemme her i blogglandia:)Det er bare min mann som brumler litt i sjegget å savner mitt sosiale samvær,men han får smøre seg med tålmodighet en stund til...............,bloggerne venter.........for akkurat nå har jeg det helt supert med min lille rosa pc og blogg verden(har forresten fått den av han,så nå kan han jo bare angre litt på den gaven...he he)

såre fingre og vond rygg


Og her er grunnen til det:)har holdt på noen dager med oppussing av gamle rokokko stoler ,fjerning av stoff og nagler,pussing med sand papir,grunning og maling.Og til slutt omtrekking med stiftemaskin.Det medfører vonde knær og rygg.Pluss såre finger tupper og ødelagte negler.Men pytt sann hva gjør man ikke for å få noen nye fine møbler.


det koster blod og svette..........men ble ganske fornøyd med resultatet.Denne stolen og det hvite bordet ligger til salgs på Finn.Har nemlig ingen mulighet til å få plass til alt jeg lager(snufs snufs vil ha større hus)Men håper noen vil bli fornøyd med å kjøpe det,så tjener jeg litt penger også.


Denne er min favoritt og den har fått heders plassen i gangen.Har brukt et designers guilt stoff så den ble ganske kostbar,men hva gjør vel det når jeg fikk stolene til 500,-kr stk

Her ble bildene litt i feil rekkefølge,men dere skjønner sikkert at det nederst bilde skulle kommet først,for det var sånn de så ut når jeg fikk de.
Her ser dere en brøk del av naglene som er fjernet fra den ene stolen....phu det var en møkka jobb.....men kjenner jeg meg rett gjør jeg det sikkert igjen....
Kald og ensom ribbet til skinnet.....he he
Hva skjer nå tenker denne lille stolen.................
Ha en fin dag alle blogg venner.....Jeg har en award jeg skal sende videre men må bare ha litt beteknings tid.
Adios amigos