onsdag 14. april 2010

And the winner is.....................


Tusen takk.................. alle sammen for så mange hyggelige ord,jeg blir jo helt satt ut av de positive tilbakemeldingen dere kommer med,tusen tusen takk.


Vi har trukket 4 vinnere i kveld.Det har totalt kommet inn 132 kommentarer på de to innleggene.Mathilde fikk velge 4 tall fra1 til 132.


Den første vinneren er.................................My home is my catel-by Kari(hudpleie med lavendel)


Den andre vinneren er........................................Anonym med navnet Hege Lauritzen(4 stk krus)


Den tredje vinneren er......................................Fru Dyregod(hudpleieserie med Jasmin/Lotus)


Den fjerde vinneren er....................................Lottes lille verden(klypeboks)


Hvem som skulle ha hvilke premier har vi også trekt.

Gratulerer så mye til vinnerne,send meg en mail(heidi@fugleperspektiv.no) med navn og adr så kommer det ganske snart en pakke i postenKlem Heidi

søndag 11. april 2010

Årets første middag utendør

For en drømme søndag...............årets første middag ble spist utendørs i dag.Det er sikkert mange med oss som har hatt en fantastisk nydelig vår helg.Det er bare herlig å leve når solen skinner fra sky fri himmel,fuglene kvitrer,ungene sykler i gatene og det er liv og røre i nabolaget.Heeeeeeeeeeeeeeeerlig

Endelig har jeg.................fått min etterlengtede tv benk.Har lenge hatt lyst på en innebygd tv benk.Og "vår"kjære snekker fikset det på en kveld.Tusen takk Lars,nå har du også blitt møbel snekker.
Forsett å meld dere på konkuransen min ,legg igjen en kommentar i innlegget under.Trekningen skjer om 3 dager.Da trekker jeg fire vinnere.
Ønsker dere en solrik uke.