søndag 4. januar 2009

Kø skjøring på do skåla


Da har omgangs syken rammet dette huset.......er noe skikkelig DRITT.Bokstavelig talt.Om å gjøre å bane seg først vei til toalettet(vi har to toaletter gudskjelov). Regner med at jeg er på beina igjen i morgen.Orker bare ikke være dårlig form ,det gjør meg gal og måtte ligge mer enn en dag.Har litt problemer med å holde meg i ro.
Har rensket huset for jul og det ser ganske tomt å rart ut.Må nok ut å sondere blomster markedet for litt vårlige blomster.
Her er min stolthet,,,,,,,,
Bare elsker denne vakre lampen.Den gir et utrolig flott lys.Den skal stå på et tv bord som min bror skal lage(er så heldig å ha en møbbel snekker i familien)Har tegnet og fortalt hvordan det skal være,så får vi se om han får det til.


Noen ganger kan man være skikkelig heldig.Stakk innom Kid en tur før jul,det skal sies at det ikke akkurat er min favoritt butikk,men de glimter til inni mellom(sorry kid)med noe fint.Disse lift gardinen ble iallfall kjempe lekre til lin gardinene på sove rommet.Hadde faktisk lett lenge etter noe lignende.og der fant jeg de til 30 prosent avslag og prisen i utgangs punktet var jo latterlig lav.....he he noen kupp kan man gjøre selv på de billige kjede butikkene.Ønsker dere en fin uke i norges vinter land.
Da er energien for fullt tilbake.Jeg klør i fingrene til å kaste meg over neste prosjekt.

Disse stolene ble mine i dag,har kjøpt de på finn til 1000,-kr stk

Ser for meg den ene i helt sort med rokokko mønstrete stoff og den andre kremhvit meg beige stoff.

Håper de blir fine,ser det for meg hvordan de blir.Men har noen timer foran meg med jobb først.Bilder kommer når de er ferdige.Skal på stoff jakt i morgen.

Håper dere alle er klare for jobb i morgen.Blir nok hardt å komme seg ut av sengen kl 0700.Lykke til..........................................