lørdag 21. august 2010

Kreative ideer

Sommeren..... ble så alt for kort som alltid.Men en positiv ting med at sommeren er på hell og høsten kommer snikende,det er lysten til å gjøre noe kreativt igjen.Kroppen begynner å fungere sakte men sikkert.Hodet begynner å fylles med ideer og mann er på vei ut av sombi tilværelsen.Litt deilig også.......
Denne uken har jeg iallfall fått laget ferdig denne sitte gruppen.
Stoffet jeg har brukt på stolene var jeg så heldig å få av fotograf Fransica som var på besøk og tok bilder.Et nydelig lin trekk med fransk tekst.På den ene stolen er det skrift på setet og på den andre i ryggen.Jeg har også prøvd meg på nagler(kjøpt hos Clas Olson)for første gang.Fargen stolene og bordet er malt i heter sot grå,en utrolig fin sort farge som passer på gamle møbler.

Jeg har desverre ikke plass til den gruppen selv,så annonsen på møblene finner du på Finn.no hvis du er interessert Stolene og bordet kan kjøpes hver for seg.
God helg alle sammen

                                                             Klem Heidi

tirsdag 17. august 2010

Den store dagen nærmer seg for mange...........

Tenk at det er to år siden vesle mor begynte på skolen.Nå står tredje klasse for tur.......
Men fortsatt .........gleder hun seg enormt til å møte alle klasse venner og lærere.Etter en lang sommerferie er det like spennende å møtes til første skole dag.Med en ny topp modell dagbok i sekken og et nytt skole antrekk er lykken fullkommen.
Lykke til alle små og store som tropper opp i morgen til en ny å spennende skoledag...........
                                                         Klem Heidi

mandag 16. august 2010

Vakre møbler


 Hos Dis innredning.................jeg falt pladask for denne krakken og det vakre teppe. Her var det mange ting som ble plassert øverst på ønskelisten .Besøk hjemmesiden deres her


                                                     Håper dere får en super fin uke
                                                                 Klem Heidi