fredag 1. mai 2009

awarder og utfordring

Ramme med tavlemaling.......
Har fått en utfordring av cathrines kreative hjørne.Og vise en god ide til en kreativ løsning.Det synes jeg var en god ide .Man lærer jo sy mye av alle de fantastiske kreative bloggerne her inne.Så her er mitt bidrag.


Dette er en ramme med bilde jeg har kjøpt hos en brukt handel til en veldig billig penge.Jeg maler rammen ,snur bilde(da det pleier å være en glatt bakside)og maler tavle maling med gummi rulle.Laget noen sånne til jule gaver i fjor,noe som ble veldig godt mottatt.Mathilde er kjempe glad i sin tavle.

Jeg gir utfordringen videre til føken-t,hjem og lykke og my home is my castel.


AWARDER
Må takke for alle de utrolig flotte awardene jeg har fått i det siste ,tusen takk til dere alle sammen.Det varmer så godt å så mange positive tilbakemeldinger på det man gjør.Dere gir meg så søte og positive kommentarer. Det kommer så utrolig godt med,når man er helt ny i jobben.Har på en måte startet for meg selv som bolig stylist.Og det er absolutt noe jeg virkelig kan kalle DRØMME JOBBEN.Håper på å kunne mange forskjellige oppdrag.Tusen takk alle vakre jenter i Norges land.
Disse nydelige awardene har jeg fått av disse flotte bloggerne.
LIMA,INTERIØR 63,SMÅ OG STORE DRØMMER OG MY HOME IS MY CASTEL.Disse gir jeg videre til alle som er på besøk på blogggen min.

mandag 27. april 2009

And the winner is.............

Tusen tusen takk for så UTROLIG mange søte tilbakemeldinger på mine prosjekter.Helt vannvittig at så mange er innom å legger igjen en positiv kommentar.Jeg blir så glad,og man hiver seg over neste prosjekt med iver og glede,siden jeg har dere som gir meg så mye.......takk til alle sammen.Egentlig fortjener dere ALLE en oppmerksomhet .Men det må desverre bli en HELDIG vinner.Og vinneren er FRØKEN T ta en titt innom hennes kjempe fine blogg.Gratulerer så mye,send meg adr din så kommer det en liten gave i posten.
Viser dere noen bilder fra ute plassen som begynner å ta form.Brosteinen fikk vi lagt i høst ,den er ikke helt ferdig enda.Det skal fylles mer sand og kjøres over med en "hoppe tusse"
Det spirer og gror og det er jo bare aldeles VAKKERT ute.Og jeg koser meg i saue skinns fellene mine med kaffe og interiør blader.
Ønsker dere alle en super fin uke,klem fra meg.