mandag 19. januar 2009

Ungdommens teritorium


Viser noen bilder fra kjelleren,der ungdommen i huset HERSKER.Når vi kjøpte huset for seks år siden fantes det bare to etager med kun to soverom.Med fem familie medlemmer ble dette i minste laget.Men huset hadde en grov kjeller som kunne innredes.Det var en ......jobb(unnskyld)med gulv som måtte pigges opp(for å riktig tak høyde) , utskifting av vinduer (godkjent rømnings vei)og mur vegger som måtte ned.Ble det litt av et prosjekt.
Deilig var det iallefall når kjelleren stor ferdig med to soverrom ,eget bad til jentene og vaskerom.Når jentene fikk sitt eget bad,ble det slutt på maskara på speilet,brune hånkler(fulle av brunkrem) hårpynt og annet jente stæsj overalt på våres bad.Litt hyggeligere å ta i mot gjester uten at de måtte lete seg frem til vasken...he he.Så dette badet på bilde pleier absolutt ikke å se sånn ut.Dere skulle nesten fått sett et før og nå(etter en times vasking og rydding)bilde.

Fru Fjellhammars kaos du er genial


se så fine disse bildene ble........var innom siden til fru fjellhammars kaos(finner bloggen hennes på roll listen min) og der fant jeg en japansk link hvor man kunne lage sånn gammel dags"LOOK" på bildene.Ser nesten ut som gamle avis utklipp-KUUUUUULT og leke seg litt med bilder.Dere finner linken på siden hennes,vært et besøk.takk takk ,du er genial.


Me and vesla i Vigelands parken


Alle bildene er egne bilder tatt selv....
Tusen takk til alle som er innom på

besøk,utrolig gøy å se at det er nærmere 700-800 stk i uken som gidder lese mitt viss vass. Takk til dere alle sammen for kjempe hyggelige komentarer.Ønsker dere en riktig fin SNØ rik uke.....klem Heidi