fredag 27. november 2009

Ny sofa

Endelig fikk jeg tatt ett ganske greit bilde av sofaen og stolen jeg er ferdig med.Mangler bare møbel bånd noen steder.
Hvet ikke helt hva som skal henge over sofaen enda,så veggen får stå tom en liten stund.Har brukt et utrolig lekkert stoff fra stoff og stil til 59,-kr meteren.Tykt og flott møbel stoff.Stolen under har jeg lagt ut på Finn.


God advents helg alle min kjære venner........

torsdag 26. november 2009

Jul i heimen

En liten tjuv start før advent`s helgen.Noe jule pynt har fått komme frem.Mine kjære reinsdyr får alltid heders plassen.


Lovet dere bilder av den røde sofaen.Det er helt umulig å ta noen gode bilder når det er mørkt hele dagen.Skal gjøre et nytt forsøk til helgen,forhåpentligvis dukker solen opp.
Håper alle får en super fin advent`s helg,kan tenke meg det blir mye pynting og advent`s kos rundt omkring i de forskjellige blogg hjemmene.

Klem Heidi

søndag 22. november 2009

JULE STEMNING

Viser dere noen herlige jule bilder.
Her på Østlandet "bøtter" det ned med regn og det er en typisk inne søndag.Da får man benytte tiden til å kose seg med nydelige stemnings fylte bilder av vakker jule pynt.
Hvet ikke om det er noen som husker den rød sofaen jeg kjøpte på finn for en stund siden.Nå er den iallfall ferdig og bilder kommer i morgen.Det har vært en lang og slitsom prosess,men jeg er veldig fornøyd med ferdig resultat.
God søndag....................