torsdag 23. juni 2011

Ferie ferie ferie

Hei igjen.......først et par svar på forrige innlegg.Jeg sliter jo  fortsatt med å få lagt inn kommentarer hos enkelte,så jeg svarer her.Flisene som ble lagt i gangen er de jeg viste bilde av i tidligere innlegg,de har et slags medaljongmønster.Klistremekene på skapet er fra Boligfryd og skapet er kjøpt hos Skeidar for noen år siden.

Så tilbake til dagens bilder.Vi reiser  veldig snart på ferie,og dette fantastisk vakre huset har vi leid i sammen med en annen familie.Her skal vi bo i 2 uker og huset ligger i Chania i Kreta.Utsikten fra alle vinduer ,terrasser og balkonger er hav......  hav .......hav ....og hav.Og interiøret er jo ikke akkurat noe å klage på.......
Et innlegg til blir det før vi tar ferie.Den nye sofaen kommer nemlig om et par dager.
                                                             Hadet bra så lenge.
                                                                 Klem fra meg

tirsdag 21. juni 2011

Fliser og lister på plass

Da er flisene ferdig lagt og listene er på plass.
Rommene virker mye større med lysere fliser.Listene er 12cm brede ,så de gjør ganske mye ut av seg.De vi hadde før var 6 cm.
Vi er kjempe fornøyde,deilig  endelig  å være ferdig.Listene er fra byggmakker (ski)og de er malt i en maling som heter shipolin,det er en oljemaling til båt med glans grad 90.Glansen synes ikke så  godt på bilde med de er skinnende hvite.

Ha en fin tirsdags kveld alle sammen
Klem Heidi