fredag 15. januar 2010

Nytt kjøkken

Da er kjøkkenet ................ferdig planlagt og alt er bestilt.

Her er vårt gamle kjøkken,eike kjøkken fra Ikea som er 7 år gammelt.

Det ideelle............med Ikea kjøkken er jo at man kan bytte ut fronter , deksler og lister når mann vil fornye kjøkkenet.Når vi bygde huset for 7 år siden gikk bygge prosessen ganske fort.Man tar ikke alltid de rette valgene.Tror vel ikke det gikk mange dager før jeg angret på valg av kjøkken.Men det roper mann ikke høyt om med det første........................................ Kjøkkenet er ikke stort,desverre.Det inneholder 2 dør åpninger og to vinduer.

Her er fronterog deksler bytte ut. Snekkeren vår skal lage lister på toppen av skapene ,så det ser ut som om skapene går helt til taket.


Dette er vasken og armaturet vi har valgt(bilde lånt fra Chateau de konstanse)Benke platen ble en lys stein plate type corian.
Gulv sliper kommer på mandag .Gulvet fikk noen skader i bygge prosessen.

Det ble brukt en del hvitt i lakken.Nå skal gulvet få en helt naturlig tre farge.Vi har valgt en fargeløs matt lakk etter sliping.

Her er mine to nye tolix barkrakker kommet på plass.Vi har en liten krok på kjøkkenet til hverdags frokosten,ellers er det spise stuen som blir brukt til daglig bespisning.Det begynner å ta form,gleder meg til å få på plass integrert kjøleskap,kaffe maskin,steke ovn ,vask og benke plate.


God helg ,klem Heidi


torsdag 14. januar 2010

Bade konkuranse på NIB

Slenger meg på .........konkuransenNIB
Kjempe fine premier å vinne.Her kommer midt bidrag:
Badet vårt er 7 år gammelt,men vi er fortsatt like fornøyd med det.Rommet er stort og vi har den plassen vi trenger på badet.Her er det plass til hele familien.Fargene og flisene er egentlig veldig tid løse,så jeg blir liksom ikke lei det.Badet skal man jo helst ha i noen år.Koster jo en formue og fornye.onsdag 13. januar 2010

Jule blomstene i søpla

En liten "raid" i blomster butikken måtte til i dag.
Nå gikk siste rest av jule blomster.
Svibler,asalie og amaryllis.............. hadde gjort jobben sin.Deilig å få inn litt nye grønn planter.I morgen............. kommer det en bitte liten kikk på det nye kjøkkenet.Nå er alt bestilt og er på vei om ikke alt for lang tid.
Da er denne dama på vei under dyna,god natt
Klem Heidi