lørdag 20. september 2008

Barne fri helg


I dag har jeg bare hatt en DRØMME dag.Minste mor er på tur til lange drag med farmor og farfar de to største er hos pappan sin(nå hvet dere det,ja ja, er vel ikke den eneste som har to fedre til mine barn)Hele helgen til fri disposisjon ,ja hva skal man finne på da tro .........Min kjære har jobbet i garasjen i hele dag.Jeg har svimet rundt fra sted til sted innom alle mine favoritt steder.Og brukt alt for mye penger.Kom hjem på ettermiddagen og kjente at kroppen yret av energi.Er det mulig,burde jo sittet på RÆVA hele helgen og ladet opp,men nei da det får jeg bare ikke til.Startet på et prosjekt jeg lenge har hatt i tankene ,og det er nemlig denne trappen(øverste bilde)den er slitt og stygg med masse sår og riper.Nå sitter jeg nummen og sliten i armer og rygg,og har vel sånn ca ett hundre og nitti tusen timer til med pussing og sliping før jeg kan gå løs med male kosten.

Har tenkt at den til slutt skal se sånn ut...........
Hvit og lekker.Tenkte å male den med kritt hvit høy glans maling.Hva tror dere om det?
Jeg får bare bruke god tid ,sette meg et mål og pusse litt hver dag.Kansje den er ferdig til jul.
Ha en super fin helg alle sammen.Her på Østlandet har det vært nydelig vær ..Faktisk 18 g når solen skinte midt på dagen.

12 kommentarer:

Anonym sa...

Takk, ganske fornøyd selv. :) Liker å ha noen gamle ting med sjel i hjemmet mitt.
God søndag til deg også!

Aalerud Stall sa...

Hei :-)

Takk for koselig besøk på bloggen! Ja, Designers Guild er genialt, og det hadde vært morsomt å se den stolen du har trukket om. Kanskje det kommer bilde av den på bloggen din etterhvert?

Den trappa blir nok flott, jeg vet akkurat hvor mye jobb det er å male trapper, så jeg misunner deg ikke...

Ha en fin uke!
Hilsen Britt :-)

ANETTESHUS.COM sa...

Het enig! Nyyydelig vær på Østlandet i dag! Vi har vært på hytta ...

Det nederste bildet har jeg på bloggen min også, synes trappa er kjempe-fin. Det er myyye jobb å male en trapp, men det er verdt det. Husk å male i etapper, anhvert trappetrinn. Lykke til med prosjektet!

Klem Anette

ANETTESHUS.COM sa...

Var ikke klar over at jeg hadde teite bokstaver;) Men, ok! Vis meg hvordan:)

Klem

Anka sa...

Hei hei. Du har igjen for godt forarbeid selv om det er et slit som git lite resultater. Tror det blir perfekt med hvit høyglans. Trappen var forresten kjempe lekker.
Goood kveld.

Bouvbear sa...

ja a du.. sitte stille med tanke på å uforstyrret kunne holde på med et prosjekt det er vanskelig det.
Husk at trappen kan bli veldig glatt med høyglans....ikkeno for føtter med raggsokker på ihvertfall..Men fint det er det.

Anonym sa...

Lykke til med prosjekt trapp "bli hvit" Så lenger nede på siden din og smilte litt. Du beskrev gangen dere hadde før. La nettopp inn et innlegg på bloggen min om det samme temaet i går. Vittig. Det er deilig med masse plass når en kommer ramlende inn døra. :)

Lina ♥ C´est la vie sa...

Superfin trappa!

Trevlig helg!

Mary Alice sa...

Hei! Her har du et lite tips fra en maler.Ser du har tenkt å bruke190 tusen timer på å pusse trappa di og da var jeg bare nødt for å legge inn en kommentar.
Du trenger absolutt ikke pusse så mye for at resultatet skal bli bra.Det holder å matte den ned og evt bruke en heftgrunning eller fenom for å få heft. Sår og skader sparkler du jo med tresparkel. Et godt tips er å bruke en gulvmaling i trinnene da blir di veldig slitesterke! Lykke til!:)

yanmaneee sa...

pandora jewelry
supreme
kenzo
bape
kobe shoes
golden goose sneakers
pandora
curry shoes
golden goose
balenciaga

pheeshus sa...

anchor Ysl replica handbags click to read more replica louis vuitton bags check this best replica bags online

stesle sa...

my link high end replica bags Visit Website buy replica bags online my site gucci replica bags