mandag 1. desember 2008

Litt jule stemning i heimen

Tiden flyr,og plutselig har det gått en uke,uten at man har hatt tid til å sette seg ned ved dataen .Endelig fant jeg litt ledig tid til å lage et lite innlegg.Kjøleskaps døren er full med grønne og røde lapper om nissefester,julegateåpning,lysfest og pepperkake baking.Og minste mor vil jo så gjerne ha med seg alt.Det er vel sånn alle har det om dagen.Men i dag har jeg endelig hatt tid til å pynte litt i heimen,og hvet dere hva .....i morgen har jeg hele dagen til fri disposisjon til å gjøre ting bare JEG har lyst til..........Litt har jeg fått gjort i dag og resten har jeg tenkt til å gjøre i morgen,kommer et lite innlegg i morgen også,for da er jeg ferdig med jule kalenderen.Litt sent ute,har nemlig lagd et prosjekt julekalender som tar litt tid.....men sånn er det jo alltid.Vi snakkes i morgen,,,,,nå må jeg sy ferdig ti poser til......8 kommentarer:

Hvitrose sa...

ja dette er tiden der ALT skal skje;)
Tiden strekker nesten ikke til,men vi får det til allikevel..å koslig er det å få det med seg!:)

Koslig hjemme hos deg også ser jeg:)

ha en fin dag!!
klem fra Bente

Bo med Lena sa...

Høres ut som om du har hatt en herlig alenedag. Det gjør virkelig susen innimellom!

Butikken går heldigvis veldig bra nå. Er kjempefornøyd:)

Lena :)

Anonym sa...

Hei! Hva slags flis er det du har rundt vaskene på badet ditt? di hvite små flisene.... Hva heter di og fargen? Mvh Trude

LYKKEBO sa...

Så mange flott bilder! Nydelig potte med svibler! Sånne små trær på rad med sløyfe på vil jeg å lage til i år.. Er så fiiint!

God kveld til deg:)

Anka sa...

Så koselig det ble med litt pynt her og der. Jeg har fått helt dilla på reinsdyr/hjort eller hva nå det er. Må pynte litt selv snart:)God kveld og kos deg i morgen:)

charm design sa...

Hei Trude
jeg hvet faktisk ikke hva flisene heter,det er snart 6 år siden vi pusset opp badet.Men de fører de på Askim flis å bad enda tror jeg(indre Østfold) ,hvis du ikke bor alt for langt unna da.

AGENT 77 sa...

underbart vackra bilder, sååå mycket snygga krukor du har, jag älskar vackra krukor..fint rum din dotter har..du har så himla god smak..trevlig helg!!

kram E

Anonym sa...

hej rosie här ..en fråga var har du kööpt dina bokstäver jul som var så fina ser avlånga ut?

Tacksam för svar.

mvh

rosie
vitlinje@hotmail.com