lørdag 4. juli 2009

sommer og sol og lykkelige barn

Det er sommer og sol........ hva mer kan man ønske seg.Dagene sniker seg av gårde i sakte tempo.Man nyter lange late varme dager,gjør ingen ting.Bare NYTER og NYTER.Det er deilig at solen setter sine spor i kropp og sjel.Man vandrer rundt litt i halv svime pga av varmen ,man nyter lange stille sommer kvelder på terrassen med en god bok eller et håndarbeid.Plutselig har man allverdens av tid til å bare slappe av å gjøre ingen ting........................................det er iallfall den perfekte sommer for meg.
Hyggelig med besøk av venner og kjente . Barn som skratter og ler,som bader og spiser is.
Min mann skulle kjøpe et lite plaske basseng til minsten og se hva han kom hjem med.........jeg fikk sjokk til å begynne med.For dette "lille bassenget" tar hele hagen.Men jeg forandret mening etter noen dager,for vi har nemlig bodd i dette bassenget,store og små.

23 kommentarer:

Madeleine sa...

Å, det så deilig ut! Kan jeg også komme å bade? :P gleder meg forresten til å dra på tur med dere. ikke lenge igjen nå :)

Jannicke sa...

Perfekt basseng for ungene!!

Ha en deilig sommerhelg!

Klem J.

My home is my Castle sa...

Så flott du har det på terrassen :)
den gyngestolen var skikkelig lekker :)
Ha en fin dag og koos deg i bassenget :)

Sommerklem

tonemor sa...

for noen skjønne sommerbilder du viser. Likte veldig godt den gyngestolen. Kan jeg spørre hvor du har fått tak i den?
Likte også veldig godt fargen på huset. Vi skal skifte farge på vårt nå (som er hvitt) til noe grå/beige. Hva heter den dere har?
Fortsatt god sommer ønskes dere. Vi reiser til Tyrkia i morgen. (nesten synd å reise fra det fine været her hjemme) Men men. D skal nå bli godt og da.
Klem

nea i det gula huset sa...

Vilka härliga sommarbilder du bjuder på! Det du beskriver är verkligen precis så sommaren ska vara!

Ha en underbar sommar!
//Nea

Anonym sa...

Herlige bilder- ser deilig ut i varmen med så stort basseng:-)
Ha en fin sommer, klem Hege.

tonemor sa...

Hei igjen.
Synd du ikke visste navnet på deb gyngestolen da :O(
Men apropo husfarge? er d hvitt huset ditt også. Synte det så litt beige ut på d ene bildet?
Hei og hå

Unknown sa...

For en nydelig uteplass! Kjempefin den gyngestolen!

IfraLahell sa...

Så deilige sommerbilder- det bassenget skulle vi gjerne hatt og- så deilig ut! Takk for hyggelig hilsen på bloggen min, et nydelig hjem du har også. Her titter jeg innom igjen!

Ha en god dag :)

Tone sa...

Lekkert rekkverk som du har rundt terrassen din. Vi må dessverre fjerne hele rekkverket vårt grunnet råte. Er rekkverket kjøpt ferdig bygd og ferdig malt? På forhånd takk for svar. mvh Tone

charm design sa...

Hei Tone:)
Rekkverket har vi bygd selv.Min pappa tegnet det først.Også bestillte vi bare stokkene etter hvor breie vi ville ha de.Ende stolpene bestillte vi ferdige hos byggmakker.

LENE sa...

Tusen takk for din meget hyggelige kommentar på min blogg! Jeg må bare si at den er absolutt gjensidig - det er lett å se at du har nese for detaljer og god smak!
Ha en deilig sommer!

Havets Datter sa...

Så koselig terrasse dere har! Sikkert deilig med et slikt basseng i varmen!?!

Et lite spørsmål: Kunne du tatt et titt på bloggen min...har kjøpt en rokokkostol jeg skal trekke om. Trenger gode råd, og du er vel ganske så dreven i faget ;o) ??!

Karina

Tone sa...

Takk for svar. Bestilte dere rekkverk stolpene (de smaleste) i ferdig høyde (ferdig kappet) og ferdig malt? Er matrialene impregnert? Hvis dere har malt rekkverket selv, hva slags type maling brukte dere? Huff jeg vet dette var en del spørsmål, men er veldig takknemlig for svar. mvh Tone

charm design sa...

Ferdig kappet etter mål ja.
men umalt.Jeg har malt rekkverket på nytt i år.Hadde flasset av ganske mye.Kjøpte i år en olje basert maling til utebruk.Skulle vist være veldig bra.Materialene er imprignerte.De gjør seg jo aller best uten maling i følge ekspertene ,men vi ville male de.Så jeg er litt spent på om de holder nå.Husker ikke navnet på malingen,kastet desverre spannet.Men dere kan jo spørre etter olje basert ute maling.

Tone sa...

Tusen takk for svarene på alle mine spørsmål. mvh Tone

Smineset sa...

Det badebassenget så fantastisk ut. Noe slikt hadde vært supert.... Nydelige hagemøbler du har!

Ha en super dag! ;-)

LYKKEBO sa...

Må være supert med et slikt basseng! Herlige badebilder!
Og for en fantastisk nydelig gyngestol...

Klem

AGENT 77 sa...

Vilka underbara bilder o så inbjudande terass,härligt..tack för din kommentar hos mig,ja jag köper in dom trä rena och så gör dom i egen stil el efter kundens önskemål, kul att du gilla den..ha fin dag..kram E

Tiril sa...

Så flott på terassen din, ser ut som ungene stoooorkoser seg, sol sommer glade unger, herlig.

Min stil sa...

Hei hei. Jeg er en ivrig titter av interiørblogger, og av og til kommer jeg over noen virkelig vakre, og kjempe-inspirerende. Din er absolutt en av de! Så masse flotte bilder og vakkert interiør. jeg legger deg straks under en av mine favoritter, for dette vil jeg absolutt se mere av. Ønker deg en flott helg.
Klæm fra Susanne

Fridashus sa...

Hei.

Jøss, for et basseng:o) Det så deilig ut!

I dag kjøpte vi sofa. Det tar litt tid før sofaen er på plass da det er noe leveringstid, men vi gleder oss stort:o)

Ha en riktig god sommer.

klem

ninabakke sa...

Flotte bilder :)

Mvh Nina
www.fotoverden.blogspot.com
håper du vil delta!