torsdag 6. august 2009

Et nytt fantastisk funn

Tusen takk for alle hyggelige tilbake meldinger på artikkellen i Dagbladet.Jeg klarte desverre ikke å scanne den inn.Data er ikke min sterkeste side,og jeg har heller ikke ro i rumpa til å sitte rolig å finne det ut .
I dag har jeg solgt alle stolene jeg har laget.Det har vært to nydelige damer på besøk å hentet tre stoler.Så her må det produseres videre.
Jeg er igjen den heldige eier av en hel salong for den nette sum av 5000,-kr 4 stoler to bord og en helt nydelig sofa.Gleder meg veldig til å fornye den sofaen.Ser ut som om det er de sorte og beige stolene som de fleste vil ha.Jeg hadde jo tenkt å lage noen stoler i gøyale farger og forskjellige trekk,men siden de selger så godt for jeg fortsette med de en stund til.Fikk kjempe positiv tilbake melding på den siste stolen med den litt spesielle male teknikken.
Solen skinner igjen på Østlandet ,etter gud hjelpe meg flere uker med rein(føles sånn)
Nå trenger hagen en skikkelig make over.............

18 kommentarer:

Tomines hjem sa...

hoho... så lekkert!! du er bare så flink!! jeg tror jeg så denne på finn.. litt langt unna meg.. Fantastisk.. jeg ELSKER stilen!! Moro med artikelen i Dagbladet.. Jeg elsker dukkehuset Mathilde har på rommet sitt.. ha en fin dag, og lykke til med oppussingen..

Cathrines Kreative Hjørne sa...

Hei! Artikkelen i Dagbladet var heeelt herlig, og særlig likte jeg slutten, med Mathildes frie uttalelser! Typisk barn, som sier det hjertet er fullt av AKKURAT da! Men rommet hennes er nydelig da! Jeg skanner gjerne artikkelen for deg, hvis du vil! Klem Cathrine :-)

Hvitrose sa...

WOW!!!Dette kommer til å bli knall fint:)))Gleder meg til å se resultat og plassering;))
Skal si du er flink til å finne fine ting:))

My home is my Castle sa...

Såååååå lekkert og sååå heldig du er :)Du er bare så flink....
Jeg har såå lyst på en stol, men må nok vente til jeg får mere plass hehe.
Jeg leste Dagbladet på søndag og fikk med den den nydelige reportasjen. FOR et barnerom sier jeg bare :)) Tommelen opp..

Klem,Kari

EGSET/BRAUTASET sa...

Kjempefint barnerom :)) Glemte heilt av artikkel på søndag, så eg måtte i blådunken til onkelen min å fiske det fram ;)) Nydelig rom.. Pia mi på 9 år såg rommet og fann ut at vi har samme type gardiner her på huset. Så då kunne ho bruke dei gardinene på sitt eget rom.. hehe..

Anonym sa...

Denne salongen var helt nydelig!Også til den skarve summen da... Spennende å se hvordan resultatet blir!

Har ikke fått sett artikkelen i Dagbladet, jeg. Synd jeg gikk glipp av den. Høres ut som en fin artikkel ut i fra postene over meg her. :)

Ha en fin dag!
Pernille

Maliva`s verden sa...

Hei du:o) Takk for hyggelig kommentarer du legger igjen hos meg..Må le...for det var faktisk du som har inspirert meg til å henge litt hos han Finn.no...Ser jo stadig dine flotte ting som selges der..og du er jo så flink.Markedet jeg hadde ga mersmak..så dette er gøy.Nå skinner sola endelig,og den skal nytes.En fin helg til deg fra Maliva

Havets Datter sa...

Nyyydelig salong!!! Blir spennende å se hva du skal gjøre med den :o)

Tusen takk for mail-hjelp med stolen min. Den er nå nesten ferdig. Har lagt ut bilde om du vil se ;o) Var ikke så enkelt med de møbelspikerene så det er mulig jeg må kjøpe bånd i stede.

Ha en fin dag! Karina

LYKKEBO sa...

Du finner det igjen du!! Så flott!! Gleder meg til å se hvordan du *tryller* med de:)

Klem

Ingvild sa...

Dette blir kjempefint. Spesielt sofaen tror jeg kommer til å bli helt fantastisk i hendene på en så dyktig møbeltapeserer som du! Skulle ønske jeg fikk det til jeg også men tror jeg må kurses godt i så tilfelle.
Ha en super dag og kos deg med prosjektet.
Klem Ingvild

Cathrines Kreative Hjørne sa...

Da har jeg send deg artikkelen på mail - håper adr. stemmer! Ha en fin helg - nå skal det bli baaaare sol og varmt! Klem Cathrine :-)

Christina sa...

Hei!nydelig artikkel i dagbladet!
Lurte på hvor du hadde kjøpt de gardinene på lillemor sitt rom,samt det sengetrekket deres m monogram...utrolig lekkert!

Blir du til å selge de røde stolene i et innlegg nedenfor?

Ha en fin kveld.

Christina sa...

Hei igjen!

Gutteting er gøy,men jeg bli ikke å gi meg før det er kommet en liten prinsesse i heimen også...*ler*

Jeg kunne godt ha tenkt meg en slik som Mathilde hadde på sitt rom,den hadde passet perfekt inn hos meg.
Tar du imot bestilling eller går det via finn.no?

Jeg får følge med;)

Klem C

AGENT 77 sa...

wow så vackert underbart härligt fynd..o så fin din karmstol blev,toppen..kram E

Anonym sa...

ja ja ja ja, l o v e l y

agneta o;)

NIB sa...

Hei hei!
Vi har laget en før og etter i dag - men ble plutselig litt usikker. Er det virkelig før rommet jeg viser her? Fint om du rekker å sjekke det, hihi!!

Hokusfiliokus sa...

Herlig blogg du har! Så fin salogn, det blir gøy å se resultatet:)

Anonym sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色