onsdag 30. september 2009

Award utdeling

Tusen takk all sammen for alle de hyggelige meldingene på forrige innlegg,jeg prøver å svare alle. Det begynner å bli såpass mange komentarere at jeg desverre ikke rekker over alle.Men setter utrolig pris på hver eneste tilbake melding jeg får.
Denne awarden har jeg fått fra en kjempe søt og dyktig blogger som heter norwaystyle.blogspot.comHun skrev så pent om meg at jeg ble helt rørt.
Den har jeg lyst til å gi videre til en blogger jeg virkelig ser opp til og beundrer som lager utrolig mange flotte møbler og andre ting.Må bare ta av meg hatten for det hun klarer.Hun lager og selger i sin butikk.Og leverer også for salg til diverse butikker i Sverige.ta en titt innom denne fantastisk dyktige møbel tapetsereren.
Her i Østfold koser vi oss med høstferie og et utrolig nydelig vær,i går natt kom frosten men solen skinner og varmer oss fortsatt på dagtid.Ønsker dere en fin uke,klem Heidi

8 kommentarer:

AGENT 77 sa...

oj oj oj tack tack tack jag tappar tal förmågan hi hi hi jag blir så fantastiskt glad för dina varma ord om mog o det jag gör..STORT TAK & STOR KRAM!!! Jag blev jätte glad...klem klem E

ANETTESHUS.COM sa...

Gratulerer med flott award!!! Den er vel fortjent! Det er ikke vanskelig å linke: marker teksten, trykk på "jordkloden med link" i verktøylinjen, lim inn adressen:)

Klem Anette:)

(eddas) sa...

Så hyggelig å få en så koselig award..:)
ha en kos dag....
og heldig med sofa kuppet var du og:)
klem edda

Fru Jensen's sa...

Gratulerer med award=)
Ha n flott høstdag videre!!

uniktliv sa...

du hadde super fin blogg da... aa jeg lurer paa om du kunne sett innom min blogg da jeg i dissedager lurer paa et bruktkjöp... din mening om pris osv..
Du har vel staalpeiling ler ...:))) klem Gunn Uniktliv

Anonym sa...

Gratulerer med flott award, en fantastisk blogg og et vakkert hjem:-)

Jeg lurte på om du ville dele målene på sjenken din, som er avbildet på hovedsiden din!?! Vi har en snekker i gang som skal lage en tilsvarende sjenk og tvbenk til oss, men er litt usikker på hvilke mål vi ønsker på sjenken. Så det hadde vært litt kjekt å sammenligne med din, hvis du synest det er greit! Og ikke minst gidder å ta deg bryet med å måle.

Ha en fin dag:-)

charm design sa...

Til anonym:
Det kan jeg selvfølgelig gjøre og takk for hyggelig komentar.
Lengde 160 dybde 55 høyde 1 m.Vil bare tipse deg om at disse sjenkene får du ganske så billig hos en bruktforhandler eller finn.Kansje billigere enn å få en snekker til å lage den.

Elin | Draumesidene sa...

Hei!
Har smugkika på bloggen din ei stund, og liker den veldig godt! Du fortener nok nokre awarder! Og så snill og gi den vidare! Eg kjenner meg litt på sida av ein del blogger eg følger, for eg har ein del svart i innredninga mi! Så eg fall pladask når eg såg din svarte sofa! :) Håper du får ei fin helg!