torsdag 26. november 2009

Jul i heimen

En liten tjuv start før advent`s helgen.Noe jule pynt har fått komme frem.Mine kjære reinsdyr får alltid heders plassen.


Lovet dere bilder av den røde sofaen.Det er helt umulig å ta noen gode bilder når det er mørkt hele dagen.Skal gjøre et nytt forsøk til helgen,forhåpentligvis dukker solen opp.
Håper alle får en super fin advent`s helg,kan tenke meg det blir mye pynting og advent`s kos rundt omkring i de forskjellige blogg hjemmene.

Klem Heidi

7 kommentarer:

Elin | Draumesidene sa...

Nydeleg pynt du viser! Hadde fått kome inn her alt saman! Har ikkje vore så flink å leggje att spor hjå deg, men les bloggen din fast :) Gleder meg saman med mange andre på å sjå den raude sofaen!

Ha ein kjempefin torsdag!

Klem frå Elin :)

My home is my Castle sa...

Nydelige bilder....som alltid her hos deg :)
Ha en fin dag videre og kos deg..

Klem,Kari

Konvallhaugen sa...

Så flott julepynt!!
Kos deg videre i adventstiden, og jeg er snartferdig å vaske rundt...puh..
Hei hei

Jannicke sa...

Her var det koselig :o)
Store flotte urner du har!

God adventshelg til deg og :o)

Klem J.

Lindas hus sa...

Flotte bilder av ditt vakkre hjem;) Gleder meg til å se sofaen. Og jeg sliter om dagen selv og ta gode bilder....gitt opp kampen litt for det er jo mørkt døgnet rundt! Ha en fin helg. KLEM

Norwaystyle sa...

Så fint du gjør det hjemme hos deg. Reinsdyrene er så fine, og den terrinen er også nydelig. Venter i spenning på å få sett sofaen. Håper det blir pent vær i helgen. God helg. Klem

Nicoline sa...

Så koselige og skikkelig stemningsfulle bilder...Lekkert! I kveld skal vi på Tapas, i morgen blir huset vårt fylt med bare oransj og blått (AaFK fest) Men så på søndag, da skal adventlys, kalender, blomster, og annen pynt frem. Kjenner at jeg gleder meg !
Ha en fin helg! Klem Nicco