lørdag 12. desember 2009

Her er årets jule kort av mine tre håpe fulle.Ikke alltid like lett å tre stk til å være like fotogene samtidig.Derfor satt jeg i sammen tre forskjellige bilder.
Store søster er for tiden i USA og studererer.Dette bilde er tatt i Montana i sommer. Mellomste frøkna har en stor lidenskap, nemlig hester.Her er hennes nydelige hest Carmen.Og minste mor på ski tur. Håper dere har tid til å en pust i bakken i mellom slagene.Kos dere med alle før juls gjøremål.Og nyt denne tiden.Jeg er ferdig til jul...............

8 kommentarer:

Elin | Draumesidene sa...

Flott julekort! Så nydelege barn du har! Eg held på å lagar kort no... Og veslebror hadde feber, og kunne ikkje bli med ut for å ta bilder i dag... Eg er alltid seint ute med desse korta. Men ellers er eg også ferdig til jul! :) Blir litt vasking og pynting heilt siste dagane før den store kvelden. Men ikkje noko stress. Ein verkeleg god følelse! Håper du og dine får ein fin og fredfull tredje søndag i advent!

Klem frå Elin :)

ANETTESHUS.COM sa...

Det var kjempe-flott! Smart å gjøre det på denne måten:)

Ha en fortsatt fin adventshelg!!

Klem Anette:)

Norwaystyle sa...

Så fint julekort. Lurt å sette sammen 3 flotte bilder :-). Du er heldig som er ferdig til jul. Vi trodde vi skulle flytte i høst og senest i november, så julepynten vår er flyttet til et 'fjernlager' med sikkert over 50 esker i. Vi vet enda ikke om vi finner julepynten igjen i kaoset. Ha en fortsatt fin helg i det nydelige solskinnsværet.
Klem

Tonje sa...

Det var et veldig fint julekort. Jeg har lurt litt på hvordan jeg skal få til julekort neste år. Har mine tvil om å få 2stk tvillinger på 1.5år, 1stk 5åring og 1stk 6åring til å sitte rolig og smile pent til fotografen...Noe sier meg at det er "Mission impossible" ;) Men da kan jeg kanskje stjele idèen din og ta bilde av de 1 og 1! Smart!
Klemmer fra Tonje

Min stil sa...

Hei hei. Så flotte julekort.
Klæm Susanne

Thelma Louise sa...

Nydelig julekort..vakre barn.:-)

Anonym sa...

Takk for interessant informasjon

Anonym sa...

veldig interessant, takk