søndag 21. august 2011

Fy f........så sint jeg blir

Når folk er så frekke og ikke lar andres ting være i fred.
Det værste av alt var at det skjedde fredag 22 juli eller retter sagt en eller annen gang natt til lørdag den 23.Materialistiske ting har i grunn ingen betydning etter alt det grusomme som skjedde i Oslo.,derfor har jeg ikke hatt samvittighet til å nevne det før nå..
Men disse utrolige frekke menneskene som har vært på trappa våres og stjålet 2 stk tunge jern urner  og 2 store lyslykter vil jeg gjerne ha hjelp til å finne.Ikke for at jeg absolutt må ha tilbake det som er stjålet,men de skal ikke ha muligheten til å nyte nye lykter og urner på trappen sin.
Så jeg ber dere kjære lesere ser dere maken til disse lyktene og urnene noe sted i nabolaget så vær så snill å gi meg beskjed.Vi har et ganske godt signalemang på bilen(takket være en våken nabo)
Dette er nok ikke et vanlig tyveri(altså varer som selges videre)Nei dette er nok noen som ved en søndags tur eller en titt på bloggen har funnet ut at sånne urner og lykter hadde passet fin hos oss  .

Håper dere vil hjelpe meg til å ta en ekstra titt rundt omkring i nabolaget.Så vi kan få fatt i disse frekke tyvene..

24 kommentarer:

Unknown sa...

Fytti så frekt!!!! Grrrrr, føler med deg - slike må tas!!!!

Klemmer Elisabeth ;o)

Øyeblikk sa...

Eg forstår det så godt, me opplevde det samme i jula. Men då var det nok "god gammaldags" ramp som var på ferde. Det begynte med at dei blåste ut lysa, så kvelden etterpå stjal dei lysa, deretter tok dei to av tre lykter. Naboen fant dei knust og knekt bak ein garasje lenger oppe i gata. Kjempe festlig... No har me rett og slett lenka dei fast til trappa. Trist når ein prøver å laga det fint og stemningsfullt for seg sjølv og sine gjester at det ikkje for stå i fred. Håper dåke finn ut av det. Kva er det med folk?? Heilt utrulig...

Klem Eli

My home is my Castle sa...

Utrolig hvor frekke folk kan bli !!!! Skjønner godt du er forbanna!! Håper du/dere finner dem igjen..
Trøsteklem kommer her

Black Feathers sa...

Folk kan altså være så utrolig frekke!! Jeg håper virkelig at tingene dine blir funnet igjen slik at tyvene ikke kan nyte de et øyeblikk. Det er ikke noen som kan komme til å prøve å selge de på finn vel???

Krysser fingrene for at du får tingene igjen.

Bringen Blomster sa...

Frekkhetens nådegave kjenner vist ingen grenser.. Hvordan noen kan kose seg og nyte "sine" nye lykter og urner er uforståelig...
But what goes around comes around!
Håper du finner de.
-synnøve-

Cathrines Kreative Hjørne sa...

Er det mulig?!!! Dere som bor i en sånn fredelig villavei, trodde jeg! Men frekkhetens nådegave har visst ingen grenser! Jeg skal holde øynene oppe, og håper dere får alt tilbake!

Klem Cathrine,
som skal på søndagstur med gamlenaboene dine! :-)

Hvitrose sa...

Håper de blir tatt!!!

Det er jo helt utenkelig at noen kan orke å ha TYVGODS stående til pynt utenfor hjemmet sitt...

Frekk-frekkere-frekkest!!!

Klem:)

Unknown sa...

Uff så frekt!!!! Har opplevd det samme vi også. Mistet både lykter, postkasse og leker...

Jannicke sa...

det er helt utrolig hva enkelte får seg til å gjøre! håper du finner ut av det!!
Klem J.

Beate i Husets Hjerte sa...

Att det går ann. Skjønner ikke engang at folk har gleden av å ha slikt på sin egen trapp uten at det stikker i samvittigheten hver gang. Du får følge med på Finn også tilfelle de blir lagt ut for salg, tror ikke folk klarer å sitte på sånt lenge.
SKikkelig kjipt. Håper dere finner ut av det!

cissemosse sa...

WHAT?????? Skulle gjerne hatt de urnene og lyktene dine jeg også, men ikke om de var stjålet!!! Man kan jo ikke nyte dem da-må jo alltid være redd for at noen kjenner dem igjen enten de står ute eller inne! Før bodde jeg slik at alt som var løst ute ble borte...nå fryder jeg meg over å kunne la fine ting stå på trappa her på "landet". Får bare håpe det varer! Mange av oss som tråler Finn her i blogglandia, så er det noen som prøver å selge, skal du få beskjed!!

Fire Hjerter sa...

Så utrolig frekt.De må jo ha planlagte detog iogmed at de kom i bil.
Skjønner ikke at folk kan ha glede av ting de har stjålet.

Anonym sa...

Så utrolig frekt! Får nesten håpe det er rampestreker...

Kari

Trine sa...

lykke til på jakten, håpe synderne kjenne for å lever tilbake nu!

Bli helt matt av frekkheta til folk..

Klæm Trine

Anonym sa...

fy søren hvor frekke kan folk bli!!! skjønner godt at du er sint:/
klem line som ikke har blogg

små og store drømmer sa...

Fy flate så frekt....
Håper dere finner tilbake tingene!
Klem

lykkeno118 sa...

helt utrolig at det finnes sånne mennesker - håper virkelig at de blir tatt... Trist når dette skjer og hva glede kan andre ha av "tyvegods" ?

Camilla`s Castle sa...

Omg!! Utrolig frekt! Jeg håper noen kjenner dem igjen!

Thelma Louise sa...

ille hva folk kan få seg til...tipper neppe det er de selv som har de som har stjålet de...Var et raid av sånt her for noen år siden, alt gikk til et nytt byggefelt lengre syd i Oslo. Bestillingstyveri, eller bare noe de så som så fint ut og de tenkte det var noe de kunne selge. Trist, det var så fint der det stod hos deg.:-) håper det kommer til rette.:-) klem

Anonym sa...

Er det MULIG ???? Forstår ikke at noen kan ha glede av ting som er annskaffet på den måten. Det er lov å være forb.... over sånt ja !!

Anonym sa...

Noe så frekt!!! Synes det har vært mye tyverier og innbrudd her i byen vår nå, står stadig i avisa.. Ble frastjålet en blomst fra trappa jeg også, hadde to like og plutselig var en borte.. Irriterende..
Klem fra Elin R

Frk. Wickstrøm sa...

E det mulig?????
Folk er sååå frekke....
Håper virkelig du får de tilbake..
Og så håper jeg de som ser at du etterlyser de og kommer tilbake med det..
Folk e sååå frekk...

Mvh Frk Wickstrøm

Anonym sa...

Kjære Heidi!
Dette synes jeg var veldig trist å høre!!! Forstår godt du blir forbanna - er bare SÅ utrolig frekt!!! Hva feiler det slike mennesker??!! Blir lei meg fordi du har blitt utsatt for dette. Alle som ser bloggen din eller går forbi huset ditt ser jo hvor mye sjel du legger i hjemmet ditt!! Det er utrolig smakfullt, spør du meg!! Forstår da overhodet ikke hvordan noen kan finne på å ødelegge dette!!! Håper dere finner syndebukkene!!
Hilsen Ann-Christin F.

PS. Er superfornøyd med speilene vi var så heldige å få kjøpe av deg:-)

Lykkeliten sa...

Nei, fy så frekt ! Skjønner godt frustrasjonen din, hadde blitt fly f******* sjølv ! Håper virkelig for din del at dei dukker opp :)

Og så dei fine urnene og ! arrrg