tirsdag 8. mai 2012

Vår forberedelserTusen takk alle sammen for de fantastiske tilbakemeldingene på forrige innlegg.Det har vært et langt og slitsomt prosjekt siden vi gjorde mye av jobben selv.Og når vi endelig var i mål ble jeg helt slått ut av "vår slapphet".Hadde bare lyst til å sove og sove.Nå er endelig energien tilbake og våren skal nytes.Terrassegulvet har fått en omgang med terrassebeis .Og det neste som står for tur er å male rekkverket.Klok av skadet er det ikke blitt plantet noe enda,bortsett i fra et pat Hortensiaer som blir båret inn om natten.Hva med dere,har dere store hageprosjekt på gang?
                                                                Nyt dagen og våren
                                                                      Klem Heidi

6 kommentarer:

Elin | Draumesidene sa...

Det huset ditt er SÅ vakkert! Og eg berre elska romma du viser under her! Du hadde lett fått kome hit og vore interiørkonsulenten min!

Ynskjer deg ei vakker veke vidare!

God klem,
e :)

Anonym sa...

Så deilig når man har lyst og gjøre ting og ikkje bare må :)

Du har det så fint rundt deg, kor du har fått ta i det knallekre utebordet ? :)

Vi skal jevne ut og så hagen, men med siden vi hadde snø i går så er eg spent på når vi skal få den biten ferdig :P

Ha en fin dag videre :)

Bjørkli Søndre sa...

Kjenner igjen følelsen ja! Rommet ble jo fantastisk! Har igjen noen småting på soverommet ennå som å male nattbord, lage sengegavl og sy gardiner.

Ute her på småbruket er det mange uteprosjekt på gang. Idag har jeg beiset bryggen vår og til helgen blir det nytt rekkverk der. Ellers er det planting av blomster, busker og trær hvert år, et lysthus er påtenkt, nytt inngangsparti, dambygging og huset skal males. Inne i det som har vært et sauefjøs, men nå er en garasje har jeg tenkt å male og lage et sted for vennefester.Inspirert av programmet 'Hver gang vi møtes' skal jeg ha gamle rammer på veggen, en vedvegg, langbord og gamle stoler. Puh... og jeg er sliten av å beise bryggen! Har heldigvis en 'handy' husbonde som kan hjelpe meg!

Anonym sa...

Nydelige bilder du viser ♥

Kan jeg spørre hvor du har kjøpt det terasse spisebordet og de stolene?

~Natalie~

Anonym sa...

Heisann :)

Beiser du terrassegulvet vått-i-vått? Kan jeg spørre hva fargen heter? Den var jo knallfin :)))
Mvh Aina i sør :9

Anonym sa...

Fineste bloggen, favoritten min:) jeg lurer også på beis fargen. Tenker på en som heter fjellgrå, men er usikker på om jeg skal gå for grå eller brun:)