søndag 22. juli 2012

Sommeren 2012


 Da er vi tilbake etter en tre uker`s fantastisk bil ferie.Vi bestemte oss for å ta bilen å kjøre nedover Europa i år.Hadde lyst til å besøke mange forskjellige steder og det endelige stoppestedet var en uke i Nice før vi satte nesen mot Norge igjen.Vi bestemte fra dag til dag hvor ferden skulle gå.Vi begynte reisen i København deretter gikk turen til Hamburg,Amsterdam,Luxenburg,Chamonix og Nice.Her kommer ferien våres i bilder.


(Det første bilde er av et hotell i utkanten av Amsterdam.Ser nesten ut som om det er et barn som har fått lov til å være arkitekt) Båttur i Amsterdam.Skremmende å se den flytende byen begynne å synke,her ligger husene på rekke og rad.Og her kan man tydelig se at noen hus er i ferd med å skli ut av rekken.

 Chamonix og de franske alper var et fantastisk vakkert sted selv på sommeren.Vi tok banen  3800 meter rett opp i fjellet hvor Mont Blanc lå ruvende foran oss med sine 4800 meter.
 Her nyter Mathilde en is før vi tar turen opp i fjellet.
 En helt utrolig vakker utsikt på toppen .Banen tok oss opp til L`Aiguille Du Midi.
 Fra snø og fjell til vakre varme Nice.Her bodde vi en uke og besøkte Monaco,Eze og Sant Maxime.Vi var også så heldige å oppleve Frankrikes nasjonal dag den 14 juli.En stor folkefest med karnevalsopptog og et fantastisk fyrverkeri.
En spennende tur som absolutt anbefales.................Håper alle har en fin sommer(selv om været som vanlig ikke er det beste)
                                                        Sommer klem fra meg

8 kommentarer:

Smultron på ett strå sa...

Vilken fantastisk resa, en sådan tur genom Europa skulle jag gärna göra någon gång. Trevlig blogg du har! //kram maria

Two sa...

Herlige bilder frå både fjell og sjø! Så artig hotell av mange småhus!! Og stranda i Nice ser virkelig innbydande og svalande ut, ein god følelse å kunne reise slik de har gjort, å ta dag for dag! Takk for at du delte desse bilda!
Hilsen Two som besøker bloggen din ofte.

Heidi sa...

Hei Heidi,

Så flotte bilder:) Ser ut til å ha vært en knall ferie. Godt å ha deg tilbake på bloggen også gleder oss til å se litt inspirasjon;)

Kom gjerne innom oss i Drøbak en dag også, vi har åpen butikk tirsdag og torsdag kveld samt lørdager. Håper vi sees snart:)

Hilsen Heidi
Lykkelig Interiør
http://www.lykkelig-interior.blogspot.no/

Bjørkli Søndre sa...

Wow, for en flott tur! Så mye spennende dere har sett og opplevd! :-) Herlige bilder.. Drømmer om en slik tur nedover Europa jeg også, men er ekstrem bilsyk.

Godt å se deg tilbake på bloggen. Rekne med du har fått masse inspirasjon i ferien og det har vel smittet over på deg. Har hatt mest hjemmeferie vi. En tur på hytta har Vi vært og slappet av. Ellers har Vi koset oss med våre prosjekter her hjemme. Hele småbruket er malt opp, nytt inngangsparti er på vei opp og jeg holder på å beiser inne i gammelfjøset og skal lage festlokale for familie og venner. Inspirert av at det har vært et sauefjøs har jeg fått tak på masse saueskinn og forskjellig som passer inn.. en vegg full av tomme rammer er også tenkt der. Artig å planlegge. Båtliv har vi også hatt mye av.

En flott dag til deg Heidi!

Anette Willemine sa...

Velkommen tilbake fra ferie. Ser ut som en fantastisk flott tur dere har hatt. Spennende å oppleve så mange ulike plasser i en ferie. Å feriere med bil nedover slik er det lenge siden vi har gjort, men jeg har mange fine minner fra det. Det er også en fin måte å vise barna litt mer av et land.
Nå skal vi være hjemme ca to uker til, og så bærer det av sted til Hellas for vår del. Hjemmeferien ble uten sol og varme, og vi ble rett og slett litt desperate etter varme. Gleder meg noe innmari til å reise.

Ønsker deg en fin sommeruke, Heidi!


AW

Anonym sa...

Nydelige bilder Heidi :-)

Mette Irgens sa...

Jeg og kjæresten hadde en slik tur i påsken i år, men vi kjørte rett ned til Rivieraen for en uke der, og stoppet 4 steder på vei hjemover, bl.a i Paris og Amsterdam.
Jeg som aldri hadde vært på biltur i Europa, syntes det var en fantastisk tur...
Klem, Mette

jasonbob sa...

bape clothing
supreme
yeezy boost 350
longchamp outlet
yeezy boost
yeezy
birkin bag
golden goose
yeezy 700
curry 7 shoes