onsdag 22. august 2012

Nytt strikkeprosjekt

 Da har også jeg sikret meg garn til en Dorthe Skappel genser.Det ble fargen kamel som Maria har på seg.Dette har jo tatt helt av.
Garnbutikkene er snart utsolgt for dette garnet som heter Alpakka Iris og tynn Alpakka.Hovedlageret er også tomme for noen av fargene.Kanskje ikke så gøy å gå med en genser som snart alle har.Men det er høst og det er kjempe gøy å strikke,og  genseren er vakker og det er Skappel jentene også.

5 kommentarer:

Christine sa...

Denne genseren er jo bare sååå nydelig da, at det ikke gjør noe om sikkert hele Norges befolkning har en:p Jeg lurte på å bare handle inn det som trengs, og så stikke til mormor og smile fint....jeg er ikke SÅ flink til å strikke etter oppskrifter nemlig:p

Kos deg med strikking, og seinere med bruken av genseren!

Klem fra Christine

Marits Hverdagsgleder sa...

Blir nok mange som rusler rundt i Skappel-genser når det blir kjøligere i været :) Jeg er så heldig å bo i nærheten av "Du store Alpakka" - importøren / utsalget av garnet :) Har ikke bestemt meg for farge enda, men blir jeg fornøyd med den første, kan det jo bli flere Skappel-gensere i ulike farger :)

Haviken gård sa...

Heisann.

Jeg har også slengt meg på Skappel genseren. Strikket og strikke i 6,5dag. Monterte å var såååå fornøyd, men da jeg tok den på var den allllltfor stor .O/ mamma ble ille glad da .O) Så nå venter jeg på nytt garn. Står på venteliste her i Fredrikstad. Får det nå i september .O/
Gleder meg som en unge til å få garnet og begynne å strikke igjen .O)
Lykke til med din genser .O)

VH Lisa

yanmaneee sa...

golden goose shoes
supreme shirt
calvin klein outlet
bape hoodie
golden goose
curry shoes
nike off white
jordan shoes
moncler jackets
supreme clothing

Dolabuy replica sa...

replica bags near me replica bags in gaffar market replica bags and watches