mandag 21. januar 2013

En ny utfordring

 
NIB jentenes utfordring denne måneden er" Vis meg din tv"
Tv`er jo noe man har lyst til å hjemme litt bort.Passer ikke alltid like perfekt inn i interiøret.Vi ønsket oss en stor bokreol og fikk en snekker til å lage en til oss.Og da ble det en fin plass til tv i midten.
 
 Ha en fin mandags kveld
 
 
 
 
 

11 kommentarer:

Anonym sa...

det er så flott i TV-kroken din og de day-bedene er bare hærlige og samstemte. Er nok veldig greit å ha den for seg selv der oppe. Vi har gjemt vår litt i bakgrunnen av pipa til peisen og det funker helt perfekt.

Englevinger sa...

Det er så fantastisk lekkert i den nye soveromsstuen deres. I love it!

Ønsker deg en deilig tirsdag :-)

Klem Katrine

Flisan sa...

Ååå så fint og lekkert !! Lykke til - herlig bidrag !

Carine sa...

Herlig Tv-stue! Lykke til med et flott bidrag :)

Carine sa...

Herlig Tv-stue! Lykke til med et flott bidrag :)

lillpastill sa...

For et herlig bidrag!
Tvi tvi i utfordringen hos NIB :)

Fin fin kveld til deg

Villa Ellings Vei sa...

Hei hei:)
Fant denne fine bloggen gjennom Boligdrøm. Har skrevet et innlegg om deg på min blogg, nydelig hjem og reportasje. Legger meg til som følger og gleder meg til å titte innom deg igjen♥
Klem Mari

Landcharm sa...

stilfullt hos deg! Leste den flotte reportasjen din i BoligDrøm i går kveld. Et flott hjem du har, Håper alt er bra med deg, så må vi skravle litt igjen snart, når jeg bare får hode over vann igjen...

mille m sa...

Hei,liker stilen din veldig godt!) Holder på med omgjøring i stue jeg,og lurer veldig på hvilken farge du har på veggene i tv-stua??Har fallt veldig for grått og greige,og synes din farge her var kjempefin!!))

Anette Willemine sa...

Digger dette rommet! Ser helt herlig ut å kunne sitte/ligge i de stolene. ;) Med den farven på veggen blir det også en lun stemning i rommet.

Smart å bygge en bokhylle som er tilpasset rommet.

Håper du har gode dager. Mye å gjøre? Skal vi gjøre et nytt forsøk på en kaffe/lunchavtale? Hihi. ;) Si fra når du har en ledig dag da.

Klem

Anonym sa...

Hei! Leste om bloggen din i Boligdrøm, og måtte inn og kikke. Veldig fin blogg, og så fint TV-rom! Kan jeg spørre om hvor du har kjøpt de daybed'ene/sjeselongene?
Kjersti