mandag 3. august 2009

Det perfekte skap







Jeg er alltid på jakt etter det perfekte skap.Disse skapene er bare så fulle av sjel og sjarm.Blir glad av å se på diss bildene.Jeg må nok fortsette og lete på loppemarkeder,auksjoner,antikvitets forhandlere og finn for å finne et lignende.
I går var vi kjendiser i Dagbladet.Ganske morsom reportasje men med noen feil da.Ja ja sånt skjer.Mathilde ble plutselig 9 år men er bare seks.........
Mange har vel en skikkelig blå mandag i dag,første dag på jobb etter ferien.
Jeg jobber hjemme for tiden med oppussing av møbler og bolig styling.Føler meg ganske heldig som for drive meg akkura det jeg elsker å gjøre.
Ønsker den super fin uke ferie eller ikke......klem fra meg

9 kommentarer:

Jannicke sa...

Sukk, jeg glemte det!! SÅ irriterende. Er så svimete om sommeren , ser ikke på kloken en gang, haha... Må prøve å finne noen som har Dagblad fra i går. Finnes reportasjen på nett? Kan du linke?

Anonym sa...

Hei!
Kan du ikke legge artikkelen på bloggen din , vil så gjeren se den vett døø :-)
Ha en fin fin dag.
Som jeg skrev på sms , du har ett flott hjem.

mi-rachel sa...

jeg så artikkelen.
veldig søt jente og nydelig jenterom.

Fargerike Dagny sa...

De var virkelig nydelige :) Har du scannet inn reportasjen? Vil veldig gjerne se! :D

Mio Casa sa...

Jeg så reportasjen, var jo helt nødt å kjøpe Dagbladet i går siden jeg visste at det skulle komme bilder fra deg og hvitstil :-). Rommet til datteren din er bare nydelig da!! Gardinene så jo bare helt lekre ut - jeg liker stilen din så utrolig godt!! Hadde jeg hatt råd, så skulle jeg ha booket deg for å plukke ut møbler/pynteting til stua vår (holder på å pusse opp nå) - syns det er utrolig vanskelig å finne ut hva som passer jeg...
Skapet du pusset opp til datteren din ble forresten nydelig! Har du fått pusset opp det andre skapet du kjøpte også? Morsomt å se etter bilder :-)

Fortsatt god sommer!

Christine

Fargerike Dagny sa...

Ja, det er et helt fantastisk hotell, jeg skal uten tvil tilbake! Håper du får scannet inn reportasjen! :)

charm design sa...

Svar til mio casa

Tusen takk for kjempe hyggelig komentar.
Det ble bare det ene skapet,det andre var i så dårlig stand.Så jeg droppet det.Tror ikke jeg hadde fått det med meg hjem like helt.Men er HELE tiden på skap jakt,klem Heidi

Godt Isolert ♥ Victoria sa...

Heisann!
Jeg ser at du har trukket om noen stoler. Hvor kjøper du møbelstoff? Jeg er på utkikk etter stoff til en gammel gyngestol jeg holder på å pusse opp.

Mio Casa sa...

Du får ha lykke til på skap jakt da! Du kommer helt sikkert over noen fine igjen :-).