torsdag 17. desember 2009

Et voksen prosjekt

Her er vårt pepperkake hus innredet med dukke hus møbler.Vi laget en glass veranda med store høye vinduer.Gelatin plater til vinduer.Lys slynge så det blir koselig lys i vinduene.Litt tilbehør fra panduro hobby. Her er huset ferdig målt opp og stekt bit for bit.Og pyntet med melis.Nå gjennstår den morsomste jobben,nemlig montering.

Mose med snø dryss på,ser ut som ny snø.Gamle tre ski hører til.
Stuen er pyntet med møbler fra Mathilde sitt dukke hus.Skikkelig jule stemning inni huset,med rød jule pute i lene stolen.Dette er et voksen prosjekt som dere sikkert skjønner.Jeg og "gubben" har alltid hatt lyst til å lage et drømme hus i pepper kake deig.Og her er det.........

Spurte jentene om de ville lage et eget og pynte,men de var så fornøyd med mamma og pappa sitt prosjekt.


Det nærmer seg jule kvelden,og folk haster rundt helt ville i blikket.

Det er vel derfor vi setter så enormt pris på julaften.Når vi endelig kan sette oss ned å NYTE vakkert pyntet hus,nydelig mat og alle vi er glad i rundt oss.13 kommentarer:

Anonym sa...

Så utrolig fint- dere har vært flinke:-)
Ha en fin kveld, klem Hege.

Fridashus sa...

Det var et utrolig fint pepperkakehus dere har laget!

Det blir litt ekstra julestemning med denslags.

Hvis du skal se på tregulv, ta en titt på flottegulv.no. Jeg har vært i kontakt med dem ang et gulv som koster over 1.000 pr. kvm. Det var skikkelig fint, men de har ikke vært så flinke til å besvare mail og da blir man usikker på hva som skjer hvis det er noe galt med gulvet i ettertid.. Det har av den grunn foreløpig ikke blitt noen handel der.

Ha en riktig god førjulstid:o)

Klem

yesheimen sa...

Wow, for ett lekkert pepperkakehus!!!! Stilg, koselig og smakfullt innredet. Tenker barna er fornøyd ja.
Nyt de siste førjulsdagene.
Klem Ann<3

Konvallhaugen sa...

Dette var jo virkelig flott!!
Du må jo være utrolig tålmodig da! Tenker på at alt skal stemme med hverandre. hm..
Tar meg selv i nakke for å ikke stresse noe nå før jul, og i dag har vi vært i teatret med barna. Det var skikkelig timeout.
Klem

Troen og Haapet sa...

Så fint pepperkakehus dere har laget! Riktig stemningsfullt og hyggelig var det!
Ja, julekvelden er liksom klimakset..og det er godt den kommer. Ungene her (som andre steder?)maser og maser, prøver alt de kan å finne ut av hva de får:)) Har gjemt noen pakker som de ikke vet om, å gleder meg som en unge(!) til å se de overraskede ansiktene deres..blir jo som en liten unge selv;)))
Ønsker deg en flott førjulsfredag;)
Klem

Norwaystyle sa...

Så utrolig fint pepperkakehus dere har laget. Kjempefin pynt inni og ute. Veldig stilig med skiene oppetter veggen. Riktig God Jul til deg også.
Klem

Jeanette sa...

for ett pepperkake hus!!
har prøvd meg på det selv,ferdig kjøpe da! men BEGGE to bare synker sammen etter montering og pynting! GJØR nok noe veldig GALT!

ha en flott helg!

mvh jeanette

Klaffen sa...

Næææ er stum av beundring jeg:) Hallo så flott! Flinkisen! ja enig folk er gærne nå før jul... jeg har jo ikke akkurat gjort en stor innsats p.g.a helsa men jul blir det lell;) Kos deg denne siste advents søndagen! Klem

Elin | Draumesidene sa...

Hei! Takk for gode ord inne på bloggen min! :) Godt å høyre at eg kan formidle stemninga eg kjenner sjølv; fred og ro... Det kan vel alle trenge ei dose av i desse tider... Fantastisk peparkakehus, eller skal eg seie villa? ;) Nydeleg! Kan godt forstå at borna likar det også!

Eg vil ynskje deg og dine ei fredfull jul, og eit godt år 2010!

Klem frå Elin <3

Lindas hus sa...

Kjempe flott pepperkake hus! Da vet jeg hvem som kan få lov å bake mitt neste år;) Bare innom for å ønske deg og familien din en riktig herlig jul og et fantastisk godt nyttår! Stor klem fra Linda

Thelma Louise sa...

Hei.:-) Tusen takk for kjempehyggelig kommentar hos meg..Når det er sagt....Hjelpes meg for et foltt pepperkakehus.:-) Utrolig kult.:-) Nydelig header du har...er nok mer flott å se på din blogg gjetter jeg.:-) tar meg en runde jeg.:-) Klem Gry

Anonym sa...

Så fint det ble! Ser ut som du har litt trening på det området! Ha en fin kveld :-)

Klem Kristine

AGENT 77 sa...

wow så himla fint mysigt..önskar dig o dun familj en riktigt GOD JUL!!!!

kramar E