søndag 22. januar 2012

Soveroms tanker

Hei på dere
Jeg vil si hjertelig velkommen til alle nye følgere ,572 stk som følger min blogg er jo helt utrolig bra,pluss ny besøksrekord denne uken med nesten 6000 tusen besøkende på en uke.Det er så hyggelig at så mange vil lese om mitt dagligdagse viss vass.
Jeg setter  så utrolig pris på hver eneste kommentar og hilsen. Håper dere vil følge med meg videre.

I dag byr jeg på litt soveromsinspirasjon.Det er jo soverom som står i hodet på meg om dagen.Jeg gleder meg til å få et mørkt lunt soverom ,mye mer behagelig enn å våkne til kritthvite vegger.Min kjære driver i skrivende stund og snekrer.Han vil ha alt elektrisk anlegg sjult i veggene.Når han er ferdig skal jeg prøve meg på litt gipsing .
Lurer veldig på hvilken farge jeg skal velge ,blir en mørk brun beige eller noe i grått.Nydelige den fargen på bildet under ,men ville kanskje godt for en enda mørkere.


                                                  ÅÅÅÅÅ dån.......... denne veggen kunne jeg tenkt meg                        
Eller hva med denne veggen,er det tapet tro,noen som vet?Hvis jeg skal jeg ha en sånn tre vegg vil jeg at den skal se helt ekte ut.


Ha en fin søndag
Klem fra meg

21 kommentarer:

fru Dyregod sa...

Jeg vil tipse deg om å sjekke fargen "sand". Vi har den i stua, og det er en veldig behagelig farge som passer til det meste av møbler også. Lykke til med oppussingen!

Bare B sa...

Jeg er så enig - mørke vegger på soverommet er deilig :) Har en relativt mørk beige der selv, men kunne godt tenke meg å gå enda lengre. Kanskje en dyp lilla? Masse lekkert å velge i :) Uansett: lykke til! :)

Fru Føreland sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Fru Føreland sa...

Her i huset er alle veggene i Lys antikk, veldig kjekt fordi den passer til alt, men... det kan bli litt kjedelig og. Alt er så lyst her og skulle ønske jeg og hadde turt å prøve meg på en litt sprekere eller mørkere farge.. Men er jo også så kjekt med det man vet funker fra før:)
Pusser opp vaskerommet nå og har iallfall planer om en vegg med en tapet som det er litt farge i, gleder meg til å velge ut:)

Lykke til med oppussingen og ha en fin søndagskveld!

Hjertebank sa...

Flotte inspirasjons bilder du viser! Går selv med masse tanker om soveromsoppussing for jeg starter på vårt til våren!
God søndag til deg og dine.

adales verden sa...

Ikke så rart at du har mye besøk, her er trivelig å være;)) soverom og loft er noe jeg trenger inspirasjon til... ;))

Heidi sa...

Hei Heidi, Nydelig farge på det første bilde! Nesten til å spise opp..Er så spent på å se mer fra prosjektet deres. på Haver er vi i gang med renovering av et lite bad. Så i dag har det ristet i hele huset i takt med riving. Men det er verdt både støv og slit, gleder oss til nytt bad.
Ønsker deg og dine en "lykkelig" søndag;

Heidi

- sa...

Hei du Charm! :) Det er en tapet på den veggen du refererer til! Jeg husker å ha sett en identisk tapet for ca ett år siden i en interiørbutikk - men husker ikke hvor?? Lykke til på leting! :) Vilde

My home is my Castle sa...

Blir spennende å se hvilken farge som kommer på soverommet ditt :)
Uansett hva du velger blir det lekkert !
Den tapeten på nederste bilde tror jeg du får på Fargerike

Klem,Kari

Thelma Louise sa...

Lekre bilder alle tre...smak og behag..siste bilde tror jeg man blir fort lei ? selv om første inntrykket er lekkert...Vet jo at det blir knallfint uansett hva du ender på..))

lykke til..))

Herman Grans ♥ sa...

Sikkert ikkje dumt med litt mørkere farge på soverommet. Er usikker på ka eg skal velge sjøl, så eg skal følge med på ka du velger :D Meiner det nederste er ein tapet fra Storeys... Har sett på den sjøl, men er enig i at det ville vore finare med ekte ;) Ønsker deg ein fortsatt fin søndag :) Hilsen Grete

Et puslespill sa...

Kunne også tenke meg en slik herlig steinvegg på soverommet. "drømme"

Ha en fortsatt fin søndagskveld.

Nicoline sa...

Vakre soverom!
Likte spesielt det øverste.
Ja, ikke vær for redd til å ta for mørk farge, jeg har selv S 6000-N, og jeg digger det!
Hva med fargen Sober? Den har jeg nede på gjesterommet, liker den også veldig godt.
Lykke til med fargevalget, jeg gleder meg til å se det ferdige resultatet, det kommer til å bli lekkert!
Klem Nicco

Villa Wikan sa...

Mye fin inspirasjon =)
Det nederst bildet er av en tapet, ja. Har vært borti den i flere utenlandske butikker. Bare si fra om jeg skal rote den frem til deg ;-)
Selv har vi valgt fargen "sand" fra jotun's fargekart. Fondvegg bak senga skal ha mørk planke tapet. Sand er ikke så veldig mørk, tror nok du kanskje er ute etter noe enda mørkere.
Har du sett på pure colour brosjyren, der er mange fine farger.
Lykke til med jakten!
Klem Linn

Mita på landet sa...

Lekre inspirasjonsbilder! Enig med deg i å ha en noe mørkere farge på soverommet, hva med valmuefrø? Jeg eeelsker den fargen!:)

Ønsker deg en fin-fin uke:)

Anonym sa...

Flotte farver her,men det blir nok flott uansett hva du finner på,du er så flink.Alt du tar i blir jo så fint.Kan jeg spør hvilket sted og hotel du anbefaler på Tenerife siden du nettopp har vært der.Lukter litt på en reise dit snart...

charm design sa...

Til Anonym
Vi pleier å reise til Adeje Fanabe på Tenerife.Det ligger litt i utkanten av Los Christianos og Los Americas.
Der er det stille og rolig og ikke så mye leven som midt ned i sentrum.Hotell er veldig vanskelig og anbefale siden prisen,beliggenheten i forholde til stranden og aktiviteter osv er ganske avgjørende på hva man ønsker.

Anonym sa...

Tusen takk for svar.Vi øsker oss et litt flott hotell med fint baseng og nerme stranden.Fint med en rolig plass ja.Blir glad om du kan anbefale noen.Takk Takk.Er jo greit med leilighet også da...

LIVING sa...

Denne veggen er laget av gamle treplanker, men det finnes også fototapeter som er veldig fine :) Har du sett den som heter "drivved".

Stine :)

Anonym sa...

Tapeten bak senga ligner veldig på Storeys drivvedtapet:) Kjempefin!

Anonym sa...

Vet du hva fargen på veggen på det første bildet heter?