mandag 19. mars 2012

Nye varer i butikken min

                                      Da er det snart klart for at min "lille butikk"kan åpne igjen.(trykk på bilde oppe i høyre hjørne så kommer du rett inn)
Jeg har brukt helgen til å rydde og funnet frem ting jeg har lyst til å selge.Tingene er kjempe fine,men når det til stadighet fylles opp med nye ting,ja da blir det fullt.
Det er forresten en ting alle burde gjøre,kanskje man har ting liggende som man har gått litt lei eller som på en eller annen måte ikke passet så perfekt som man trodde.Ja da kan andre ha masse glede av det til en redusert pris.Forrige gang jeg la ut varer var alt borte samme kvelden.
Jeg selger mine varer til halv pris,varene er like fine som nye,og mange av de er kjente merker dere helt sikkert kjenner til som i utgangspunktet har hatt en høy pris.


PS:BUTIKKEN ÅPNER I MORGEN KL FIRE men jeg legger varene ut allerede nå så alle har en mulighet til å tenke litt til i morgen hvis det er noe dere ønsker å kjøpe.Send en mail til heidi@fugleperspektiv.no hvis du skulle finne noe av interesse ,jeg svarer ikke på mail før etter kl fire i morgen.Og da er det første man til mølla.


En riktig fin mandag til alle

2 kommentarer:

ANETTESHUS.COM sa...

Å, så spennende, Heidi! Dette gikk meg hus forbi sist gang, så nå må jeg ta en titt med en gang;)


Ha en fortsatt super kveld!

KLEM KLEM

Mimowolne Zauroczenia sa...

Och, gdybyś nie była tak daleko :)

pozdrawiam
mz