torsdag 11. september 2008

En omvisning i øverste etage.Vi bor i et gammelt veldig upraktisk hus.Her er det ingen mulighet til å bli gammel med rulator og krokete rygg.Huset har nemlig tre etager,veldig koselig med sjel og sjarm,gamle tre gulv og skrå tak.Men som sagt forferdelig upraktisk.Nå er det ganske idielt med to tenåringer i hus som har sin egen etage med bad og soverom.Men når vi blir gamle å skrukkete ja da kan man jo tenke seg hvordan det blir opp denne trappen


Hos meg går det igjen i fargene brunt,beige,hvit i hele huset,er helt allergisk mot farger har jeg funnet ut. Prøver og prøver å snike inn noen farge klatter men det forsvinner etter en liten stund.Må nok bare infinne meg med at farger og jeg ,ikke kommer så godt overens.
Det master bedroom........

Disse hvite pute trekkene med teksten:sweet dreams er jeg veldig glad i.Køpte de på Living i sommer.Det dyret på gulvet reker noe helt forferdelig,så det må jeg fjerne .ligger der bare til ære for fotografen.

Badet er ganske stort å deilig.Og for tiden ganske rent og ryddig.Det var nemlig ganske deilig når tenårings jentene her i huset fikk eget bad i kjelleren.(sorry jentene mine)Begynte nemlig å bli litt lei macara i taket,lyse hånkler fulle av brunkrem,hårpynt,fønere og diverse andre gjennstander flytende rundt overalt(skap det er jo bare til pynt)

Så nå har man et rent og pent bad til gjester.

Denne hånkle holderen er fra House docktor, speilet er også fra samme sted tror jeg.


Deilig og stor plass:)
Før jeg avslutter å begynner å gjøre noe fornuftig:
Er det noen som gidder å forklare meg hvordan man får en sånn besøks teller på bloggen sin.Har prøvd ,men får det ikke helt til(data er ikke akkurat min sterkeste side)
Ha en vidunderlig dag jenter.......

20 kommentarer:

Hulda sa...

Virkelig et nydelig interiør du viser bilder fra! Herlig!

Melissa sa...

Hå, du har det så fantastisk flott..
Det ligger en award til deg hos meg ;D

Ha en super dag

Bo med Lena sa...

Du jeg beklager veldig!! Det går trill rundt i hue mitt om dagen. Henger ikke med i det hele tatt. MEN igår kveld hentet jeg min nye bærbare PC, som er bare MIN. Så nå er jeg snart på nett for fullt igjen.

Jeg setter veldig pris på å få en award altså, og mener ikke å være utakknemlig:)

SÅ må jeg bare få si at fargene dine i øverste etage går rett inn i hjertet på meg. Helt nydelig... og helt mine farger! Du har det kjempeflott!! Likte soverommet deres spesiellt godt. Vi har overtatt rommet som jentene delte før og sover 2 røde hjertelamper fra IKEA over senga..ha ha. Virkelig lekkert. Snart blir det oppussing her og, og da blir det hvitt og beige.

Ønsker deg en flott torsdag.

Lena :)

A home far away sa...

Ahhhh, du bor så fint jag blir alldeles galen:-

Tack snälla för att du givit mig en award och grattis till DIG!

Ha en underbar helg!
Kram Gunilla

Daisys home sa...

SÅ fint du har det,jeg digger stilen din!Du kan hente en award inne på siden min .

Tiril sa...

Her var der masse flott å hvile sine øyner på,
Du har en utsøkt smak, det ser ut som om du har ett herlig hus, nydelig over alt.
Flotte puter, de fremste med monogram har jeg og, de er kjempe søte.
JEG MÅ TA EN PAUSE FRA BLOGGEN, MEN VIL NOK TITTE INNOM AV OG TIL....
Håper du får en fin helg, så treffes vi på bloggen igjen.
Klem T iril

Torunn sa...

Så hyggelig å oppdagen en "nabo". Lekkert hjem du har! Jeg kommer helt sikkert tilbake :-)

Torunn

Albertines verden sa...

Hei.Sent i går kveld ble jeg faktisk ferdig med siste strøket. En smule støl i armene, må jeg innrømme. Ble veldig fornøyd, lys og fint. Så nå er det bare å få ryddet og vasket, samt satt ting på plass igjen. Har vært på Askim Flis & Bad og kjøpt fliser til grua bak komfyren. Endelig, etter 7,5 år ble jeg enig med meg selv. (Kæl`n var ikke enig, men hans løsning vet jeg ikke vil funke i lengden)Da er det bare å skyndte seg når han er borte. Vet han synes det er fint, når han ser det ferdig. Han klarer bare ikke å se det for seg. Jeg har jo hatt det klart i hodet lenge før jeg klasker penslen i gang. Er så heldig at naboen er flislegger, og har lovet å komme innom når han får tid. Koselig du har det hjemme! Likte sepsielt godt putetrekkene dine i senga. Ha en superfin helg! Du skal se de lekre spelsau-pleddene som kommer inn utover! Snakkes!

Gamlå sa...

WoW så fint du har det, og så gjennomført. Stolene som du har trekket om ble bare kjempe fine. Skal si du er flink. Har en lignende stol, som jeg har tenkt å prøve meg på å trekke om, MEN er redd jeg ikke får det til. Kanskje jeg skal prøve meg på noe enklere først.:)))

Ha en fin helg
Gamlå

AGENT 77 sa...

wowowow jag älskar ditt vackra hem..åh va vackert du har..kul att få se alla fina bilder..

Trevlig helg!!

klem klem E

Photo-Me-Life sa...

Vet du hva? Du har en fantastisk fin blogg, jeg sluker alt jeg ser og tenker wow!
Jeg syns fargene er utrolig fine og jeg ble fylt med inspirasjon fra topp til tå av besøket mitt hos deg nå i kveld.
Jeg må lenke deg for dette kan jeg ikke gå glipp av;)

Ha en super helg:)

LYKKEBO sa...

For fantastisk flott hjem dere har.. Det soverommet var jo bare rå lekkert!! For å ikke snakke om badet! Helt etter min smak!!

God helg:)

Fru Fjeldhammer sa...

Fortsatt like flott... du er hjertelig velkommen hit som interiørstylist i hjemmet mitt, det trengs!!

klem

ceciliegrut sa...

NYDELIGE bilder! Du har det veldig fint.

Vi bor også i et 3-etasjers hus. Og har også loftet fullt av tennåringer.. Greit, men det jeg syns er tungvint er når jeg skal vaske.. Går opp og ned trapper hele tiden. Men guri så greit at ungene får litt privatliv innimellom. Jeg liker igrunn å ha ungdommen hjemme om kveldene, og da kan de ta med seg venner inn istedenfor å fly ute i gatene. Det er jo ikke alle som får ha så mange inne av gangen, men her er det heldigvis plass til flere. Noe av det dummeste jeg vet er når det er f.eks 3 som går sammen og den ene får kun ha en inne på besøk, så nr. 3 må finne på noe annet.. Stakkars.

CosiFanTutta sa...

Heisan, fantastisk flott bad - så stort. Jeg har en tenåring i huset også, og han har heldigvis eget bad - han er en skikkelig rotekopp!! Ha en fin helg!

Sessan ☆ Prinsessan sa...

Hittade hit via frufjeldhammerskaos & gii för en läcker blogg!!!

& For ett hus!!! HELT UNDERBART LÄCKERT♥

Önskar dig en underbar helg

Anka sa...

WOW! Jeg har sagt det før og sier det igjen. Du har det sååå fint. Jeg har prøvd meg å farger før og hvert så om så fornøyd det. Har bestemt meg for å prøve den mer "trad" stilen men ikke kjedelig. Det har jo du besviset på!
God helg.

My home is my Castle sa...

Du har det bare sååå lekkert !!!
De fargene er jo bare såå nydelige !!
Du er helt klart en av mine favoritter ;)

Ha en fin dag

My home is my Castle sa...

Du har det bare sååå lekkert !!!
De fargene er jo bare såå nydelige !!
Du er helt klart en av mine favoritter ;)

Ha en fin dag

Bitte sa...

Hallå
Vilken fin blogg du har och vilket jätte fint hem . Verkligen JÄTTEFINT hus du har .
Kommer tillbaka snart !
Hej så länge /Bitte