tirsdag 9. september 2008

utdelig av awardJeg må jo også gi denne videre,kan kansje ikke beholde den selv...... takk til Anettes Hus som ga meg min første award.

Litt vanskelig å dele den ut da det er utrolig mange flotte bloggere.Men jeg vil gi den til fem stk som har hjulpet meg veldig i gang og tatt meg i mot med åpne armer,og til de som har inspirert meg til å sette i gang med blogging.

Drømmen om en eplehage......fordi du bare har en fantastisk måte å skrive på som inspirerer meg veldig.Alltid hyggelig å besøke bloggen din.

Interiørgleder..........jeg digger butikken din og de fantastiske bilden du legger ut, en kjempe blogg for oss som elsker Riviera Maison.

design by e............har fulgt med på bloggen din en lang stund,og har utrolig sansen for din innrednings stil. det er også veldig hyggelig med en svensk "FLICKA"

camilla at home........................ takk for alle de fantastiske flotte bildene du deler med oss.Det er virkelig en inspirasjon til trender og nyheter.

bo..........................................må si tusen takk for at du tipset meg om det digitale speilrefleks kamera som jeg nå bruker å ta bilder med.Og for at du er en av grunnene til at jeg begynte å blogge,da din dyktighet smitter over på andre.

4 kommentarer:

AGENT 77 sa...

STOR KRAM och tusen TACK!!!! Tack för de fina orden jag blir så lycklig att kunna inspirera dig och hoppas att ajg kan det i framtiden oxå.

klem klem Elizabetth

Tiril sa...

Tusen takk for awarden, det var jo snillt av deg., men mest av alt , kjekt at du liker bloggen min.
Klem Tiril.

A Seaside House sa...

Gratulerer med award, og tusen tusen takk for at jeg fikk den hos deg:)

Drømmen om en eplehage sa...

Tusen takk for awarden og de fine ordene. Det varmer virkelig! :)

Så flink du er å trekke opp stoler da. Jeg har en som er trekt i lin også og kan skrive under på alle vondtene som følger med. O lord sier jeg bare, jeg tror jeg svelgte noen stifter i prosessen også jeg... Det haglet rundt meg. Ha, ha, ha!