fredag 12. september 2008Tusen takk til miss valentine og daisys home for disse flotte awardene.Og takk for utrolig mange hyggelige tilbake meldinger på bloggen.
Må tenke litt på hvem jeg skal gi de videre til.Man oppdager jo nye flotte bloggere hver eneste dag.
Ha en flott helg alle sammen,jeg skal tilbringe mye tid sammen med min mann , da han har klaget over mitt sosiale fravær i det sist.Håper på litt sol og fint vær og grill tur i det fri......................

7 kommentarer:

Fru Fjeldhammer sa...

Jeg venter bare på å vinne i lotta jeg nå, så kan du bare komme... så kan vi gå bærserk i butikker og handle møbler... er litt for hvitt hos meg nå...
Du kan jo ta NKI kveldskurs... de har vel interiørkonsulentstudier! Ihvertfall er ikke så sikker på at du trenger det altså, for du er kjempeflink!!!

Fru Fjeldhammer sa...

Hei

du må gå inn på innstillinger... så inn på kommentarer... så står det litt lenger ned om du vil ha ordrebekreftelse eller ikke, svar nei..*S*

lykke til!!

Fru Fjeldhammer sa...

Tusen takk for den, men klok og klok fru blom.. jeg sitter bare meget alfor mye forann denne maskina om kvelden.. og jeg har jo spurt andre damer før deg.. *LOL*

vil du ha en usynlig teller eller en synlig teller.. i såfall er det bare å trykke på en teller når du ser en så kommer du til hjemmesiden til disse tellerne også gjør du det som står der.... kanskje litt vanskelig forklart, men jeg tror du kan klare det..

happy søndag.. klem

ceciliegrut sa...

Heisann. Bildet er 90x90. Ganske spesielt, lagde det til meg selv og egentlig ikke til salgs. Men guri, jeg har så utrolig mange bilder så om noen vil kjøpe disse "private" så er jo det bare flott. Bildet er en blanding av collage (tynt papir i bakgrunnen)+ et foto jeg fant i en avis jeg kjøpte i Egypt. Ellers så har jeg brukt acryl, litt lakk og blyant. Meningen var at bildet skulle se ut som en skissetegning, bare i et større perspektiv.

Jeg pleier å ta rundt 3000,- for bilder i den størrelsen? Frakten er jeg litt usikker på, posten er sær på å ta med seg bilder. Men det går jo også ann å sende med buss?

Anka sa...

Her regner det inn velfortjente awarder og jammel ligger det en liten surprise til deg på bloggen min også. Se på venstre side:) Denne får du av meg for jeg liker stilen din og du gir masse inspirasjon og ide'er. en kjempe fin side som er spennende og følge med på.
God kveld!

LillaLykke sa...

Ligger en award å venter på deg hos meg! :)

jasonbob sa...

golden goose outlet
supreme new york
retro jordans
supreme hoodie
jordan shoes
hermes birkin
golden goose
adidas yeezy
yeezy boost 350
goyard bags